Admin Executive | Receptionist

  • Category: Admin Executive
  • Location: Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work/ Computer Work.

More info about this Admin Executive - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jury academy will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jury academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jury academy does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sco- 112-113, Sector 34 A, Chandigarh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jury academy expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jury academy Punjab

Related jobs

  • Admin Executive | Back Office

    Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, MS Word, MS Power Point, Internet Surfing | Skills Needed : Email More info about this ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Mohali, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR |amp| Admin Executive |Female |

    Full Job Description We are hiring female candidates who can manage the front area, and provide administrative support to students and staff. Ready to work daily basis on assigned tasks. Basic knowledge of computer is must. Job Type: Full-time Salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Jalandhar, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Receptionist

    • Must be graduate • 2 year contract • Efficient • Computer Knowledge • Record maintenance of material and books inward and outward • Follow up of Books outward • Good Communication • No sale of material without receiving payment • Must be smart enou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Amritsar, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now