Admin Executive | Receptionist
- Category: Admin Executive
- Location: Hyderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.
More info about this Admin Executive - Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prerrna High school will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prerrna High school expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prerrna High school does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Prerrna High school st no 10 and 11 PS NAGAR VIJAYNAGAR COLONY MASAB TANK.
8. What are the timings of this job?
Ans. Prerrna High school expects the candidate to work for the following hours: 8:45 AM - 4:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Receptionist |amp| Admin Executive
RazerTech Consulting is looking to hire a Receptionist cum Admin Executive for a high growth, leading luxury brand. Location : Hyderabad Experience : 2 - 3 years only Mandatory Requirement : Minimum of 2 to 3 years’ relevant experience preferably in ...
-
Admin Manager
Job Responsibilities Facilities Management Assets management Vendor and contract management Travel and stay bookings Procurement Requirements Responsive Process-oriented Good problem-solving skills Have good local connections Have a good vendor netwo...
-
Human Resources Executive and recruiter
Investobull Fintech is looking for a human resources executive and recruiter for Hyderabad , financial district . Experience 3 months to 1 years Roles and responsibilities • Talent Acquisition • Training and performance management program that ensure...