Admin Executive | Receptionist

  • Category: Admin Executive
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work At Internet And Cable Office , Kam Seekhne Ke Baad Salary Increase Kiya Jayega .

More info about this Admin Executive - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Spacenet will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Spacenet expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Spacenet does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 41, sankesh bldg , sanghvi nagar , mira bhyander road , thane..

8. What are the timings of this job?
Ans. Spacenet expects the candidate to work for the following hours: 10:0 AM - 7:30 PM | Monday to Sunday . 4 week off in a month . No sunday OFF


Company Name: Spacenet

Related jobs

  • Admin Executive

    Job Description: We have an urgent opening for the post Admin Executive for a reputed company based at Mira Road (Thane). Please find the details for the same: Qualification: Graduate. Experience: 1 year 8 years Gender: Male/Female Job Timing: +.30 a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hr|Admin

    Candidate screening, interviewing and onboarding • Handle employee engagement • Provide administrative support • Coordinating office activities hr pay roll experience is must , salary making , English also want v gd . Age up to 40 only. • It is a Ful...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Mira Bhayandar, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin and CRE

    Apply Admin and CRE Aviyana Ventures Pvt. Ltd. Mumbai, Maharashtra Apply 12 hours ago Full–time HIRING !!!! Opening is for Female Candidates Position: Admin and Customer Relation Executive Location: Mumbai (Malad) Experience: 1+ Years Salary: 20-24k ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now