Admin Head

  • Category: Admin Executive
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Employees Ki Recruitment, Pf Aur Salary Handle Karna Hai Aur Computer Pe Kaam Karna Hoga. Supervised Employees. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Admin Head Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The National Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The National Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The National Company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The National Company expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 43-A-1, Ostwal Ornate, near Jain mandir, Jessal Park, Bhayander East.

8. What are the timings of this job?
Ans. The National Company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The National Company

Related jobs

  • Hr|Admin

    Manage Hr Work Like Salary, Leaves, Pf, Bonuses Etc. Sourcing, Screening And Recruitment. Conducting Interviews And Coordination. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Hr/Admin Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR Executive|HR Manger

    Job descriptionEmployee management (HR muster) entering details of staff New joinee, uniform etc.Issuing offer letter, warning Letter, and such as suggested by management .Punching registrationSalary processingGrievance handling.Exit FormalitiesRecru...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • General admin

    Desired Competencies (Technical/Behavioral Competency) • Knowledge and experience / aptitude related to General Administration, Hospitality, operations management, security services, facility management, planning performance management, resource mana...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now