Administrative Assistant

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. Skills Needed : Email, Computer | Internet Surfing, Basic Excel

More info about this Administrative Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Coolchef will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Coolchef expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Coolchef expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Worli Sea Face.

8. What are the timings of this job?
Ans. Coolchef expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Coolchef

Related jobs

  • Continental Cook

    Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental More info about this Continental Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Veg, Chinese, Tandoor | North Indian, South Indian, Restaurant Experience More info about this Cook Job: 1. Ho...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • COMMIS 2

    For COMMIS 2(HOZ17556) in Mumbai,India. Hotel NameCompany Description Why work for Accor? We are far more than a worldwide leader. We welcome you as you are and you can find a job and brand that matches your personality. We support you to grow and le...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now