Administrative Receptionist
- Category: Receptionist & Front office Jobs
- Location: Ambegaon Budruk, Pune, Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 4000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Ambegaon Budruk
Working Hours :
5:00 PM - +:00 PM | Monday to Saturday | Evening shift
Additional Info
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.
More info about Administrative Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pediacare Child Rehabilitation Centre will provide a salary in the range of 4000 INR to 4000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pediacare Child Rehabilitation Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pediacare Child Rehabilitation Centre does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Omkar Nandan 301/A1 Mumbai Pune bypass rd , kudale baug ,vadgaon Bk, Pune 411046.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pediacare Child Rehabilitation Centre expects the candidate to work for the following hours: 5:00 PM - +:00 PM | Monday to Saturday | Evening shift.
Related jobs
-
Front Office Receptionist
Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...
-
Front Office Executive |Female|
Job Title: Front Desk Executive (Female) Location: Borivali Experience: Minimum 2 Years as Front Office Executive Salary: Upto 3 LPA (Standard Hike as per Corporate Norms) Join Date: Immediate Joiner Preferred Job Description: We are seeking a profes...
-
Vacancy for receptionist and nurse jobs post
Vacancy for receptionist and nurse job position in clinic and multi-speciality hospital in dhanori Computer knowledge must Best salary for right candidate And all other good perk Please call me