Ambulance Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 17K
- Published on: 2025/09/21
Ambulance Driver Need Insensitive Structure Here Upto Salary. Private Car
More info about this Ambulance Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dhanashree enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dhanashree enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dhanashree enterprises expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 7+6 SHUKRAWAR PETH NEAR JAIN MANDIR GADIKHANA HOSPITAL PUNE 2.5332+6.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dhanashree enterprises expects the candidate to work for the following hours: 12 hours duty night and day shift available
Related jobs
-
Tempo Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Also Help In Shop. Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shri Sai Sugandhalay will provide a sal...
-
Driver
To Drive And Deliver Packages. To Work And Assist In Warehouse. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Violet Boards And Boxes will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary...
-
Vehicle Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo More info about this Vehicle Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Drisht...