Area Sales Manager

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Only Fintech Experience Required. Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | B2B, Distributor, KYC

More info about this Area Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cybdeer network pvt ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cybdeer network pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cybdeer network pvt ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Distributor, Kyc.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Cybdeer network pvt ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Field job, all over rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cybdeer network pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Cybdeer network pvt ltd

Related jobs

  • Demand Manager

    meeting potential clients/corporate/organization to sell OYO portfolio - Identify/On board/Develop Channel Partners - Conduct periodic market research for finding different avenues for demand, collecting competitors data and effective data mining for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent opening for Regional Collection Manager

    Job Description mentioned below : • Managing / mentoring / utilizing and implementing collection strategy up to optimum level resource of collection team & result Oriented. • Arrangement / implementation of training and reward for collection team...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Social Media Executive

    The job description of a Social Media Executive will include the following responsibilities: • Actively managing the company's social media accounts like Instagram and LinkedIn. • Generating engaging content for blogs, videos and reels, and posts. • ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now