Area Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Directing All Operational Aspects Including Distribution, Customer Service, Human Resources, Administration And Sales In Accordance With The Bank'S Objectives. Providing Training, Coaching, Development And Motivation For Bank Personnel. Developing Forecasts, Financial Objectives And Business Plans. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Area Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Solis Capital will provide a salary in the range of 24500 INR to 46500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Solis Capital expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Solis Capital does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Solis Capital expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 64, DLF PHASE 3, gururam haryana 440010.

8. What are the timings of this job?
Ans. Solis Capital expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Solis Capital

Related jobs

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Stock Management & Maintenence. Furniture, Apparel, Food Chain, Jewellery, Garment, Eye Wear, Car, Sweet, Footwear, Medicine | Preferred Experience In : Electronics, Clot...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Deolali, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Relationship Officer | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More info about this Relationship Officer - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Home Revise Education Pvt Ltd will provide a salary in the rang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Farmer Corner will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now