Relationship Officer | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.

More info about this Relationship Officer - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Home Revise Education Pvt Ltd will provide a salary in the range of 16000 INR to 32000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Home Revise Education Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Home Revise Education Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 7th Floor, Odyssey IT Park, Road Number: +, near Old Passport Office, Wagle Estate, Thane West, Thane, Maharashtra 400601.

8. What are the timings of this job?
Ans. Home Revise Education Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Home Revise Education Pvt Ltd

Related jobs

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Farmer Corner will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales |amp| Marketing Executive

    Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads. More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Smart Learning ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telesales Executive

    B2B Sales Contact Potential Customers To Inform Them About Telephony Products And Services Answer Questions About Telephony Products And Services Or The Company. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Outbound, Sales, Domestic | Languages : Engl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now