Sales |amp| Marketing Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Nala Sopara, , Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads.
More info about this Sales & Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smart Learning Computer Education will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smart Learning Computer Education expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smart Learning Computer Education does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Smart Learning Computer Education, shop 58,54,53, ground floor, Omplaza, near St bus depot, nsp w.
8. What are the timings of this job?
Ans. Smart Learning Computer Education expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Telesales Executive
B2B Sales Contact Potential Customers To Inform Them About Telephony Products And Services Answer Questions About Telephony Products And Services Or The Company. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Outbound, Sales, Domestic | Languages : Engl...
-
Back Office Sales Assistant
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More info about this Back Office Sales Assistant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Pinnacle Infotech will pr...
-
Clothes Sales Retail
Apply on WorkIndia.in Clothes Sales Retail G Gem Fashion Studio Andheri, Maharashtra Apply on WorkIndia.in 18 hours ago ₹18T–₹20T a month Full–time Ladies Timing 10 Am To 8:30 Pm.In A Month 3 Sunday Holiday . Salary 13000-14000 Per Month . Gents Timi...