Back Office Sales Assistant
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Navi Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.
More info about this Back Office Sales Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pinnacle Infotech will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pinnacle Infotech expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pinnacle Infotech does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kharghar, Navi mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pinnacle Infotech expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Clothes Sales Retail
Apply on WorkIndia.in Clothes Sales Retail G Gem Fashion Studio Andheri, Maharashtra Apply on WorkIndia.in 18 hours ago ₹18T–₹20T a month Full–time Ladies Timing 10 Am To 8:30 Pm.In A Month 3 Sunday Holiday . Salary 13000-14000 Per Month . Gents Timi...
-
Clothes Sales Retail
Ladies Timing 10 Am To 8:30 Pm.In A Month 3 Sunday Holiday . Salary 13000-14000 Per Month . Gents Timing 10:30 Am To 10:30 Pm. Im A Month 2 Sunday Holiday. Salary 18000 To 20000 Minimum 3 To 5 Years Experience. Only Male Rahne Ki Jagah Aur Uska Elect...
-
Field Sales Executive
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shri Bharti Institute Of Education will provide a salary in the range of +000 INR to +000 ...