Clothes Sales Retail

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Andheri, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Ladies Timing 10 Am To 8:30 Pm.In A Month 3 Sunday Holiday . Salary 13000-14000 Per Month . Gents Timing 10:30 Am To 10:30 Pm. Im A Month 2 Sunday Holiday. Salary 18000 To 20000 Minimum 3 To 5 Years Experience. Only Male Rahne Ki Jagah Aur Uska Electircity Bill Company Pay Karega Only Whats App Message +76+726+1+ Job Descriptionbhejunga Read Karlen. Preferred Experience In : Clothes | Garment, Jewellery

More info about this Clothes Sales Retail Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gem Fashion Studio will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gem Fashion Studio expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gem Fashion Studio expects the candidate to have the following skills: Clothes, Garment, Jewellery.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Unit number 2 to 7 samrudhi venture park , Next to tunga paradise hotel , MIDC SEEPZ 40006+, MIDC SEEPZ , 4000+3.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gem Fashion Studio expects the candidate to work for the following hours: Gents:-10:30 AM - 10:30 PM Ladies:- 10:00 am to 8:30 pm. | Monday to Saturday


Company Name: Gem Fashion Studio

Related jobs

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shri Bharti Institute Of Education will provide a salary in the range of +000 INR to +000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales

    Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store And Displaying The Products And General Work In The Showroom. More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Light Palace will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager | Liability Sales |Location| Pune|

    Sales Manager - Liability Sales (Locatio...MFT+327 Retail BankingCity - Pune Required Experience 8 - 10 Years Posted On 02 Jun 2024 Basic Section No. Of Openings 8 Grade NA1 Designation Others Closing Date 31 Dec 2024 Organisational Organisation CSB ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now