Field Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Kamptee, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads.
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shri Bharti Institute Of Education will provide a salary in the range of +000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shri Bharti Institute Of Education expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shri Bharti Institute Of Education does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B/5 SAI Prahlad Complex, kamtee road, Kamal Chowk, , Nagpur - 441102.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shri Bharti Institute Of Education expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Showroom Sales
Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store And Displaying The Products And General Work In The Showroom. More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Light Palace will provide a ...
-
Sales Manager | Liability Sales |Location| Pune|
Sales Manager - Liability Sales (Locatio...MFT+327 Retail BankingCity - Pune Required Experience 8 - 10 Years Posted On 02 Jun 2024 Basic Section No. Of Openings 8 Grade NA1 Designation Others Closing Date 31 Dec 2024 Organisational Organisation CSB ...
-
Counter Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Candidate Should Have Knowledge About Optical. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Eye Wear More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for th...