Counter Salesman
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Candidate Should Have Knowledge About Optical. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Eye Wear
More info about this Counter Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PANCHRATNA OPTICIAN will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PANCHRATNA OPTICIAN expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PANCHRATNA OPTICIAN expects the candidate to have the following skills: Eye wear.
6. How much experience is required for this job?
Ans. PANCHRATNA OPTICIAN expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no.-01,Sai Riddhi Complex, opp. Post Office, Shanti Nagar, Mira Road East, Maharashtra 401107.
8. What are the timings of this job?
Ans. PANCHRATNA OPTICIAN expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Counter Sales Executive
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. MS Facilities will provide a salary in the range of 11500 INR to 13200 I...
-
Showroom Sales Executive
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Furniture More info about this Showroom Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. One Point Furniture Solution Pvt Ltd will provide a salary in...
-
Area Sales Manager
Directing All Operational Aspects Including Distribution, Customer Service, Human Resources, Administration And Sales In Accordance With The Bank'S Objectives. Providing Training, Coaching, Development And Motivation For Bank Personnel. Developing Fo...