Counter Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Bhivadi, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MS Facilities will provide a salary in the range of 11500 INR to 13200 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MS Facilities expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MS Facilities does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. MS Facilities expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: MS Facilities

Related jobs

  • Showroom Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Furniture More info about this Showroom Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. One Point Furniture Solution Pvt Ltd will provide a salary in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Directing All Operational Aspects Including Distribution, Customer Service, Human Resources, Administration And Sales In Accordance With The Bank'S Objectives. Providing Training, Coaching, Development And Motivation For Bank Personnel. Developing Fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Stock Management & Maintenence. Furniture, Apparel, Food Chain, Jewellery, Garment, Eye Wear, Car, Sweet, Footwear, Medicine | Preferred Experience In : Electronics, Clot...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Deolali, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now