Counter Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Deolali, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Stock Management & Maintenence. Furniture, Apparel, Food Chain, Jewellery, Garment, Eye Wear, Car, Sweet, Footwear, Medicine | Preferred Experience In : Electronics, Clothes, Home Appliances

More info about this Counter Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Popular Book Depot will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Popular Book Depot expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Popular Book Depot expects the candidate to have the following skills: Apparel, Car, Clothes, Electronics, Eye wear, Food chain, Footwear, Furniture, Garment, Home appliances, Jewellery, Medicine, Sweet.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 364, Main St, near Old Bus Stand, Deolali Camp, Deolali, Maharashtra 413203.

8. What are the timings of this job?
Ans. Popular Book Depot expects the candidate to work for the following hours: 10 am to + pm. 1 hr luch break. Monday off


Company Name: Popular Book Depot

Related jobs

  • Relationship Officer | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More info about this Relationship Officer - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Home Revise Education Pvt Ltd will provide a salary in the rang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager | Liability Sales |Location| Pune|

    Sales Manager - Liability Sales (Locatio...MFT+327 Retail BankingCity - Pune Required Experience 8 - 10 Years Posted On 02 Jun 2024 Basic Section No. Of Openings 8 Grade NA1 Designation Others Closing Date 31 Dec 2024 Organisational Organisation CSB ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    We are seeking a Counter Sales Executive- Mumbai to join our team! You will resolve customer questions and offer solutions to drive company revenue. Responsibilities: • Present and sell company products and services to new and existing customers • Pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now