Relationship Officer | Field Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Thane, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.
More info about this Relationship Officer - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Home Revise Education Pvt Ltd will provide a salary in the range of 16000 INR to 32000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Home Revise Education Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Home Revise Education Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 7th Floor, Odyssey IT Park, Road Number: +, near Old Passport Office, Wagle Estate, Thane West, Thane, Maharashtra 400601.
8. What are the timings of this job?
Ans. Home Revise Education Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Manager | Liability Sales |Location| Pune|
Sales Manager - Liability Sales (Locatio...MFT+327 Retail BankingCity - Pune Required Experience 8 - 10 Years Posted On 02 Jun 2024 Basic Section No. Of Openings 8 Grade NA1 Designation Others Closing Date 31 Dec 2024 Organisational Organisation CSB ...
-
Counter Sales Executive
We are seeking a Counter Sales Executive- Mumbai to join our team! You will resolve customer questions and offer solutions to drive company revenue. Responsibilities: • Present and sell company products and services to new and existing customers • Pr...
-
Sales Executive | Telecalling
Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales | Marketing | Languages : English, Hindi, Marathi, Gujarati More info about this Sales Ex...