Sales Executive | Telecalling

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Virar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales | Marketing | Languages : English, Hindi, Marathi, Gujarati

More info about this Sales Executive - Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PTCGRAM PVT LTD will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PTCGRAM PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PTCGRAM PVT LTD expects the candidate to have the following skills: English, Gujarati, Hindi, Marathi, Marketing, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. PTCGRAM PVT LTD expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 302,padmi bai tower,besides raut arcade,opposite railway subway,virar east.

8. What are the timings of this job?
Ans. PTCGRAM PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 10.00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: PTCGRAM PVT LTD

Related jobs

  • Technical Sales Executive

    Job Profile - Technical Sales Executive Educational Background -Candidate Must Have Completed His Graduation In The Field Of Mechanical Engineering Or Mba Or Sales Exp In Chemical/Plastic Eng Experience & Age Criteriaa Fresher Or A Candidate With...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    A Field Sales Representative Is Responsible For Sourcing New Prospects, Closing Sales Deals. Preferred Experience In : Loan | SIM Card More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    A Field Sales Representative Is Responsible For Sourcing New Prospects, Closing Sales Deals. Preferred Experience In : Loan | SIM Card More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now