Technical Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ulhasnagar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Job Profile - Technical Sales Executive Educational Background -Candidate Must Have Completed His Graduation In The Field Of Mechanical Engineering Or Mba Or Sales Exp In Chemical/Plastic Eng Experience & Age Criteriaa Fresher Or A Candidate With 2-3 Years Of Experience In Technical Sales Candidate Must Not Be More Than 30 Years Of Age Jo. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Technical Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. National Gas will provide a salary in the range of 50000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. National Gas expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. National Gas does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. National Gas expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2,Sai Darshan Co-op. Hsg. Society,R.K. Talreja College Road,Ulhasnagar-421001.

8. What are the timings of this job?
Ans. National Gas expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: National Gas

Related jobs

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    A Field Sales Representative Is Responsible For Sourcing New Prospects, Closing Sales Deals. Preferred Experience In : Loan | SIM Card More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    A Field Sales Representative Is Responsible For Sourcing New Prospects, Closing Sales Deals. Preferred Experience In : Loan | SIM Card More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales

    Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. Jewellery More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. PREM GOLD PVT LTD will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Chakan, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now