Showroom Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Isasani, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Furniture

More info about this Showroom Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. One Point Furniture Solution Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. One Point Furniture Solution Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. One Point Furniture Solution Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Furniture.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: One Point Furniture Solutions Pvt LtdFirst FloorPlot No 286,Dhruv Banglow,Beside Karande JewelersDharampeth Bazar Road Nagpur-44001+.

8. What are the timings of this job?
Ans. One Point Furniture Solution Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: One Point Furniture Solution Pvt Ltd

Related jobs

  • Area Sales Manager

    Directing All Operational Aspects Including Distribution, Customer Service, Human Resources, Administration And Sales In Accordance With The Bank'S Objectives. Providing Training, Coaching, Development And Motivation For Bank Personnel. Developing Fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Stock Management & Maintenence. Furniture, Apparel, Food Chain, Jewellery, Garment, Eye Wear, Car, Sweet, Footwear, Medicine | Preferred Experience In : Electronics, Clot...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Deolali, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Relationship Officer | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More info about this Relationship Officer - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Home Revise Education Pvt Ltd will provide a salary in the rang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now