Showroom Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Vani, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store And Displaying The Products And General Work In The Showroom.

More info about this Showroom Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Light Palace will provide a salary in the range of 7500 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Light Palace expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Light Palace does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 107, 1st floor, RK EMPIRE, nr Mavdi char rasta,
150 feet ring road, Rajkot.

8. What are the timings of this job?
Ans. Light Palace expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 8:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Light Palace

Related jobs

  • Sales Manager | Liability Sales |Location| Pune|

    Sales Manager - Liability Sales (Locatio...MFT+327 Retail BankingCity - Pune Required Experience 8 - 10 Years Posted On 02 Jun 2024 Basic Section No. Of Openings 8 Grade NA1 Designation Others Closing Date 31 Dec 2024 Organisational Organisation CSB ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Candidate Should Have Knowledge About Optical. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Eye Wear More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. MS Facilities will provide a salary in the range of 11500 INR to 13200 I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Bhivadi, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now