Telesales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

B2B Sales Contact Potential Customers To Inform Them About Telephony Products And Services Answer Questions About Telephony Products And Services Or The Company. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Outbound, Sales, Domestic | Languages : English, Hindi

More info about this Telesales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Acmatel Communications Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Acmatel Communications Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Acmatel Communications Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Outbound, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Acmatel Communications Pvt. Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Space +12 office No 312, Pleasant Park Mira Road East.

8. What are the timings of this job?
Ans. Acmatel Communications Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Acmatel Communications Pvt. Ltd

Related jobs

  • Back Office Sales Assistant

    Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More info about this Back Office Sales Assistant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Pinnacle Infotech will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Clothes Sales Retail

    Apply on WorkIndia.in Clothes Sales Retail G Gem Fashion Studio Andheri, Maharashtra Apply on WorkIndia.in 18 hours ago ₹18T–₹20T a month Full–time Ladies Timing 10 Am To 8:30 Pm.In A Month 3 Sunday Holiday . Salary 13000-14000 Per Month . Gents Timi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Clothes Sales Retail

    Ladies Timing 10 Am To 8:30 Pm.In A Month 3 Sunday Holiday . Salary 13000-14000 Per Month . Gents Timing 10:30 Am To 10:30 Pm. Im A Month 2 Sunday Holiday. Salary 18000 To 20000 Minimum 3 To 5 Years Experience. Only Male Rahne Ki Jagah Aur Uska Elect...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now