Area Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Madurai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Willing To Go Field Work, Job Commitment, Dedication In The Work. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Dealer, License | Should Have : Bike

More info about this Area Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VR Technologies - 3M Distributors will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VR Technologies - 3M Distributors expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VR Technologies - 3M Distributors expects the candidate to have the following skills: Bike, Dealer, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. VR Technologies - 3M Distributors expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 6, 120 Feet Road, Sambakulam, Mathuthavani, Madurai 62500.

8. What are the timings of this job?
Ans. VR Technologies - 3M Distributors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: VR Technologies - 3M Distributors

Related jobs

  • National Sales Manager | Durable Products

    Job Description: This position is responsible for conceptualizing and implementing competitive strategies for generating sales, developing as well as expanding market share towards the achievement of revenue and profitability targets. Also responsibl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager |Paint Industry|

    Company Overview Cemech Luxury Paints is South India's leading luxury paint manufacturer. We are known for our high-quality and affordable luxury paints. Our paints are made with top-notch materials and undergo a thorough cleaning process to ensure o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Sales Head | Managing India and International Markets

    We are seeking an experienced and dynamic Senior Sales Head to lead our sales efforts and expand our presence in India and other international markets. As a leading expert in Healthcare IT Solutions in the Market with Laboratory Information System, e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now