Area Sales Manager |B2B|

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Lado Sarai, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 17000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Lado Sarai

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Handling Of Existing Customer & Generate New Customer. B2B, Corporate Tie Ups | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike

More info about Area Sales Manager (B2B) Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Corporate tie ups, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-126, Lado Sarai, Near Executive Centre, Hanuman Mandir/ Sai Mandir, New Delhi- 110030.

8. What are the timings of this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Clips Office Solution Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Sales Executive

    Desired Candidate Profile Candidate should be young with minimum one year of experience as MSR with a proven successful track record Skill Set Pleasing Personality, Good Communication Skills, Relationship building skills, flair for selling, Opportuni...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Company Description Techvisor is an emerging Cloud Services & Solutions Provider specialized in Cloud Deployments & Migrations, Managed Services, Reselling Services, and more. As a trusted Microsoft Partner, we offer cloud consulting, managed...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Need Sales Executive for used 2 wheeler store at Erragadda, Hyderabad Timings - +:30 am to 8:30 Pm daily Experience - Two wheeler sale experience/ knowledge required. Should be able to ride 2 wheeler. Salary - 12k to 15k plus incentive

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now