Assistant Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing Food, Safety And Sanitary Of Kitchen, Plating, Testing New Recipes. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | North Indian, Bakery, Fast Food, South Indian, Coffee-Tea-Juice, Home Cook Experience

More info about this Assistant Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ramakrishna multi services will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the candidate to have the following skills: Bakery, Coffee-tea-juice, Fast food, Home cook experience, North indian, South indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ghatkopar east.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ramakrishna multi services expects the candidate to work for the following hours: 8.00AM - 8.00PM | Monday to Saturday


Company Name: Ramakrishna multi services Mumbai,

Related jobs

  • Cook

    人カテゴリ Food and Beverage & Culinary 場所 Le Méridien Nagpur, Wardha Road, Nagpur, Maharashtra, India 地図で表示 スケジュール Full-Time 遠隔地ですか? N 配置転換ですか? N 職位の種類 Non-Management マリオット・インターナショナルでは雇用機会均等の実現に向けて、多種多様な人材の雇用、従業員を第一に考え受け入れる企業文化の維持に取り組んでいます。当社は、身体障害者や...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Nagpur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Cook

    Preparing Food, Safety And Sanitary Of Kitchen, Plating, Testing New Recipes. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | North Indian, Bakery, Fast Food, South Indian, Coffee-Tea-Juice, Home Cook Experience More info about this Assist...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chaat Chef

    Apply Chaat Chef J Jhama Sweets Mumbai, Maharashtra Apply 15 hours ago ₹15T–₹17T a month Full–time Looking for a Chaat Chef in Panch Pakhadi, Thane West. Should know how to make 10-15 varieties of Chaat, Samosa, Pattice, Kulfi Falooda etc. Job Type: ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now