Axis Bank Telecalling

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Thane, , Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Inbound, Domestic, Outbound | Languages : English

More info about this Axis Bank Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. C S Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 13+00 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Inbound Outbound.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mumbai thane.

8. What are the timings of this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: C S Pvt. Ltd

Related jobs

  • Hiring For Bank | Relationship Manager | Business Banking | Mumbai

    Hiring For Bank : Relationship Manager : Business Banking : Mumbai From 5 to + year(s) of experience ₹ Not Disclosed by Recruiter Mumbai or Job Description Roles and Responsibilities • Maintaining customer relationship and understanding their needsof...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Banking Relationship Manager

    Job Title – Sales Manager – Business Loan / SME / Mid-Corporate Location – Mumbai / Thane / Ahmedabad / Baroda Job Objective Will be responsible for market scanning, new client acquisition, revenue growth as well as existing client's retention and re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager|Treasury Sales Mumbai

    About SMBC SMBC provides great opportunities to be a part of a growing and dynamic organization, which is also one of the largest banks in the world. The history of SMBC’s predecessor banks stretches back over 140 years and currently the bank has est...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now