Axis Bank Telecalling

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Thane, , Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Inbound, Domestic, Outbound | Languages : English

More info about this Axis Bank Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. C S Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 13+00 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Inbound Outbound.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mumbai thane.

8. What are the timings of this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: C S Pvt. Ltd

Related jobs

  • Analyst Gbs

    : Overview Bank of America is one of the world’s leading financial institutions, serving individual consumers, small and middle-market businesses and large corporations with a full range of banking, investing, asset management and other financial and...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Analyst Gbs

    : Overview Bank of America is one of the world’s leading financial institutions, serving individual consumers, small and middle-market businesses and large corporations with a full range of banking, investing, asset management and other financial and...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Axis Bank Telecalling

    Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Inbound, Domestic, Outbound | Languages : English More info about this Axis Bank Telecalling Job: 1. How much salary can I expect fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now