Back Office Assistant
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Mahapura, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Basic Excel, MS Word, Record Management, Quotation Management, Handling Invoices, Manage Operations | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Back Office Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Times Surgical Company will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Times Surgical Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Times Surgical Company expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Handling invoices, Manage operations, Ms word, Quotation management, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 88 Mahindra SEZ Road, Ajmer Highway, Jaipur 30202+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Times Surgical Company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Back Office Coordinator
Key Responsibilities:- Maintaining the Entire team at officeHandling all loan proposals at officeMonitoring and managing entire staff at officeMaintaining premium portfolio at officeOverall Staff and office managementOrganize and coordinate office op...
-
Computer Typist | Back Office
Apply on WorkIndia.in Computer Typist - Back Office P Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd Jaipur, Rajasthan Apply on WorkIndia.in 24 hours ago₹8T–₹10T a monthFull–time Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. ...
-
Back Office Executive
We are looking to hire an experienced back office executive to join our busy back office team. As a back office executive, you will be reporting to the back office manager and assisting with various administrative duties. This includes data managemen...