Computer Typist | Back Office

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Apply on WorkIndia.in
Computer Typist - Back Office
P
Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
24 hours ago₹8T–₹10T a monthFull–time
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Hindi Typing Must For This Profile.

More info about this Computer Typist - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 102, Radha Swami nagar,Muhana Mandi Road, Back side of NH 11 Restro Mansarovar. Pin: 302007.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd

Related jobs

  • Back Office Executive

    We are looking to hire an experienced back office executive to join our busy back office team. As a back office executive, you will be reporting to the back office manager and assisting with various administrative duties. This includes data managemen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Executive

    Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. Advanced Excel, Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Computer, Email More info about this Back Office Executive Job: 1. How much salary can I ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Executive

    vertex solutions is one of the leading financial and banking consulting firms. We are offering balanced, objective perspectives on a wide range of issues related to money and finance. Key Responsibilities:- - [ ] Maintaining Documentation of customer...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now