Back Office Executive
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Kalyan , Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll.
More info about this Back Office Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zpui Bpo will provide a salary in the range of 20000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zpui Bpo expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zpui Bpo does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mumbai mumbai..
8. What are the timings of this job?
Ans. Zpui Bpo expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Back Office Executive
Sales Oder Management, Report Making, Data Maintenance, Order Updating, Coordination .Benefits :- Fixed Timings, Travel Allowance, Monthly Paid Leaves, Public Leaves, Early Leaving Scheme, Leader Incentives, Fixed Year Growth, Performance Growth, Lea...
-
Accountancy |amp| Back Office Internship in Mumbai at CREST EV
About Company: We aim to provide scooters (EVs) that are suitable for Indian conditions. Keeping this as a core principle we plan to provide solutions across the EV spectrum in two-wheelers. Going forward, you can expect a multitude of products &...
-
Back Office Executive Job in Mumbai at Laqshya Infosoft|
About Company: Laqshya Infosoft Solutions is a complete IT solutions company, providing its customers with a continuum of services required in today's digital world throughout the entire business cycle. We provide services in Android app development,...