Back Office Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: ambernath, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. Skills Needed : Computer | Basic Excel

More info about this Back Office Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Neovo Info Services will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Neovo Info Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Neovo Info Services expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ambarnath, Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Neovo Info Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Neovo Info Services

Related jobs

  • JNK140 | Executive | Trade Marketing | FMCG |2|4 yrs|

    Urgent Hiring - Trade Marketing ExecutiveJob Location - Mumbai (BKC)Experience -Minimum 2 years in MarketingNotice Period -Max 15 DaysQualification - MBA (Marketing) Employment Type: Full-TimeKey Skills : - Strong data Analysis, ability to share insi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Banking | Executive

    Tata CLiQ is the flagship digital commerce initiative of the Tata Group. It is a multi-category e-commerce platform, operating across categories such as Fashion, Footwear and Accessories, Beauty, and Luxury. It has a unique omnichannel marketplace mo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Finance Executive

    Prepare The P & L Account For All Projects. Maintain All Purchasing Records. Prepare All Shipping Documents. Maintain Vendor List. More info about this Finance Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Academyy Internatii...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now