Finance Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: andheri, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Prepare The P & L Account For All Projects. Maintain All Purchasing Records. Prepare All Shipping Documents. Maintain Vendor List.

More info about this Finance Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Academyy Internatiional Travels and Aviiation will provide a salary in the range of 16000 INR to 26000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Academyy Internatiional Travels and Aviiation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Academyy Internatiional Travels and Aviiation does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Andheri east.

8. What are the timings of this job?
Ans. Academyy Internatiional Travels and Aviiation expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Academyy Internatiional Travels and Aviiation

Related jobs

  • Financial Planning |amp| Analysis | C11

    The Financial Planning and Analysis Intermediate Analyst is an intermediate level position responsible for providing management with an analysis and insight of Citi’s financial results in coordination with the broader Finance team. The overall object...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Executive |P+31|

    Job Profile: Manager - Business Development Department: Performance team Department: Web & App team (Performance) Location: West & North Qualification: Graduate / Post Graduate - Any Specialization. Responsibilities of the role: • Acquiring n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. Skills Needed : Tally, GST | Journal Entry, Book Keeping More info about this Accounts Executive Job: 1. How much salary c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    andheri, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now