Back Office Executive
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Badlapur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Erp Data Entry, Stock Keeping. More Than 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Back Office Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dhanlaxmi Dyeing Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dhanlaxmi Dyeing Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dhanlaxmi Dyeing Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Dhanlaxmi Dyeing Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-40 midc , badlapur thane.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dhanlaxmi Dyeing Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Computer Typist
Printout And Scanning. More info about this Computer Typist Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Nilesh will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience ...
-
Computer Operator
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer, Email | Basic Excel, MS Word, MS Power Point, Internet Surfing More info...
-
Daily Payment Part Time Jobs In Mumbai For College Students And Freshers|
Part Time Jobs in India without investment , Full Time jobs , Work From Home Jobs , Online Offline Home Based Jobs . For more details or instant reply- Just send 'Hi' through WhatsApp on this number- 86O1O+416O . After sending message, with in 2 minu...