Back Office Executive Job

  • Category: MIS Executive
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Advanced Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Back Office Executive Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Airmist will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Airmist expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Airmist expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Email, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 50/05 PULIANTHOPE CHENNAI 600012 | 10 minutes from Pulianthope station by Walking.

8. What are the timings of this job?
Ans. Airmist expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 7:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Airmist

Related jobs

  • Cloud and Infrastructure Jobs in Chennai| India

    Search and apply for jobs in Cloud and Infrastructure with Virtusa in Chennai, India

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Client Success Team |Senior Executive|

    As a Client Success Team Senior Executive, your primary responsibility is to ensure the success and satisfaction of clients by delivering exceptional service and building strong relationships. You will play a critical role in managing client accounts...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Export Import Executive

    Develop and maintain relationships with agents, shipping lines, and customers Preparing Export-Import Invoice Packing List Rate negotiations with carriers and third parties Maintain quality standards for operational export/import procedures and impro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now