Back Office Sales Assistant
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Work With A Best Career Plan, You Can Set Up Your Career In Less Time, That Too Without Investment (Investment 0% And Profit 100%) No Joining Amount, No Interview Fee, Free Joining, Free Training, Send Your Resume On Whatsapp, No Call, Only Whatsapp Message +455414471. MS Power Point, Internet Surfing
More info about this Back Office Sales Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dhara World Group Of Companies will provide a salary in the range of 15863 INR to 25663 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dhara World Group Of Companies expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dhara World Group Of Companies expects the candidate to have the following skills: Internet surfing, Ms power point.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3rd Floor,Square One Plaza Opp.The Lucknow Public Collegeat,Near Quila Chauraha Ashiyana,Lucknow-403527.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dhara World Group Of Companies expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
B2B Sales Specialist
Creating Sales Funnel And Generating Leads Through Various Sales Method As Door To Door, Cold Calling, Cross Selling, Upselling, Using References Etc. This Is For B2B Telecom Product Sale. Should Have : Bike | License, B2B, Corporate Product, Corpora...
-
Real Estate Sales
Assist Sales Team In Achieving Targeted Revenue.Create And Maintain Positive Client Relationships To Build Business.Meet And Exceed Lead/Meeting Targets And Activity-Based Targets.Making Regular Leads Follow Up Reports She Should Have Minimum 06 Mont...
-
Field Sales Officer
The Work Regarding Recovery Of Non Preforming Assets Of Nationalize Banks. The Candidate Should Manage A Staff Of 10- 15 Employees Independently. Should Have : Bike | License, B2B, KYC | Preferred Experience In : Credit Card, Loan, Insurance, Real Es...