Field Sales Officer

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Farrukhabad, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

The Work Regarding Recovery Of Non Preforming Assets Of Nationalize Banks. The Candidate Should Manage A Staff Of 10- 15 Employees Independently. Should Have : Bike | License, B2B, KYC | Preferred Experience In : Credit Card, Loan, Insurance, Real Estate

More info about this Field Sales Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sonu Kumar will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sonu Kumar expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sonu Kumar expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Credit card, Insurance, Kyc, License, Loan, Real estate.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Person should be good in talking.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sonu Kumar expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Sonu Kumar

Related jobs

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License | Preferred Experience In : Loan More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aspirant India Finserve Pvt ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Pukhraj Health Care Requires Field Officer For The Purpose Of Sale Health Care Product The Range For The Same Will Be 8500 To 15000 Per Month As Per Caliber Of Candidate. More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Bati, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Routine Mein Market Visit Krna H For Sales And Collection Also. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Laxmi En...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Bijnor, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now