Back Office Sales Assistant

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ulhasnagar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. Skills Needed : Computer

More info about this Back Office Sales Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Srpdl will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Srpdl expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Srpdl expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ulhasnagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Srpdl expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Srpdl

Related jobs

  • Category Manager Furniture

    ROLE SPECIFICATIONS Role name Category Manager Location Head Office – Mumbai ROLE PURPOSE Category Manager is responsible for creation of assortment, planning, pricing, and positioning of category products ROLE DESCRIPTION 1. Work with Chief Category...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Category Manager Furniture

    ROLE SPECIFICATIONS Role name Category Manager Location Head Office – Mumbai ROLE PURPOSE Category Manager is responsible for creation of assortment, planning, pricing, and positioning of category products ROLE DESCRIPTION 1. Work with Chief Category...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Co|Ordinator|

    Coordinating The Sales Team, Interfaces With The Sales Team To Address Supplier And Delivery Exceptions That May Interfere With The On-Time Or Complete Delivery Of Samples & Products, Responsible To Administrate, Coordinate And Manage The Custome...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now