Back Office Sales Assistant

  • Category: Office Assistant Jobs
  • Location: Lado Sarai, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 13000 - Rs. 15500 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Lado Sarai

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Attending Phone Calls, And . Emailing And Client Co-Ordination. Of Customers For Order & Payment. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, Email | Basic Excel

More info about Back Office Sales Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-126, Lado Sarai, Near Executive Centre, Hanuman Mandir/ Sai Mandir, New Delhi- 110030.

8. What are the timings of this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Clips Office Solution Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Back Office Sales Assistant

    Salary Range : Rs. 13000 - Rs. 15500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Clerks Needed | Apply Now|

    Office Clerks Needed – Apply Now! Are you searching for a fulfilling office role? Our company is excited to announce that we are hiring multiple office clerks! We believe that a diverse workforce contributes to a thriving environment, and we welcome ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    South Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Receptionist

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    South Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now