Bakery Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Kota, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Baking Quality Bakery Items, Decorating And Plating Desserts, Preparing Sweets And Ice-Cream, Maintaining High Quality Food And Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bakery, Desert, Restaurant Experience

More info about this Bakery Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The sugar factory will provide a salary in the range of 8000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The sugar factory expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The sugar factory expects the candidate to have the following skills: Bakery, Desert, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The sugar factory expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Central square mall,Kotri road,gumanpura.

8. What are the timings of this job?
Ans. The sugar factory expects the candidate to work for the following hours: 01 pm - 11 pm | Monday to sunday


Company Name: The sugar factory

Related jobs

  • Pastry Chef

    Creating pastries, baked goods, and confections, by following a set recipe. Developing new recipes for seasonal menus. Decorating pastries and desserts to ensure beautiful and tasteful presentation. Responsibilities Their main duties include followin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sous Chef| Bakery

    Job Number 23062155 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Le Méridien Jaipur Resort & Spa, Number 1, RIICO, Jaipur, Rajasthan, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management Po...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fast Food Cook Job

    Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Coffee-Tea-Juice, South Indian, Restaurant Experience | Skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now