Fast Food Cook Job

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Coffee-Tea-Juice, South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Chinese

More info about this Fast Food Cook Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arre waah healthy meal will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arre waah healthy meal expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arre waah healthy meal expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Fast food, Restaurant experience, South indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Arre waah healthy meal expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Panchvati colony, paanch batti circle Ratanada Jodhpur Rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Arre waah healthy meal expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 10:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Arre waah healthy meal

Related jobs

  • Cookk

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits, Food And Accommodation Will Be Available. Home Cook Experience More info about this Cook Job: 1. How much salary can I expect ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commi Chef|Jaipur Jaipur

    6 दिन पहले फ़ुल-टाइम Vivanta By Taj is hiring candidates for Commi Chef job in Trilokpuri with an experience of 1 year(s). Candidate would be responsible for prepping meals by weighing and mixing ingredients, cooking meals, checking ingredients, and g...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • COMMIS CHEF| INDIAN

    4 दिन पहले फ़ुल-टाइम Summary You will be responsible to provide an excellent and consistent level of service to your customers. The Commis Chef is responsible to prepare a consistent, high quality food product and ensure courteous, professional, effic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now