Barista

  • Category: Hotel Jobs
  • Location: Baner Pashan Link Road, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 36000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Baner Pashan Link Road

Working Hours :
8 AM to 6 PM, 1 PM to 11 PM

Additional Info
Preparing A Wide Range Of Hot And Cold Beverages, Experimenting New Beverages, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. Serve Food And Beverages. Take Orders. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Coffee

More info about Barista Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Artizen Cafe will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Artizen Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Artizen Cafe expects the candidate to have the following skills: Coffee.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Artizen Cafe expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Artizen Cafe, Shop No. 8, Echelon, Baner Pashan Link Road, Opposite Regent Plaza Mall, Pashan 766018.

8. What are the timings of this job?
Ans. Artizen Cafe expects the candidate to work for the following hours: 8 AM to 6 PM, 1 PM to 11 PM.


Company Name: Artizen Cafe

Related jobs

  • Restaurant Captain

    Salary Range : Rs. 13000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Kitchen Helper

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Waiter

    Salary Range : Rs. 8000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Manchar, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now