Bengali Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Surat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Bengali Cook. Fast Food, Home Cook Experience | Skills Needed : Veg, Non Veg

More info about this Bengali Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bong Kitchen will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bong Kitchen expects the desired candidate to have the following educational requirement Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bong Kitchen expects the candidate to have the following skills: Fast food, Home cook experience, Non veg, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ahmedabad, Gujarat.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bong Kitchen expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Bong Kitchen

Related jobs

  • Chinese Cook

    Food And Accomodation Will Be Provided. Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese More info about this Chinese Cook Job: 1. How much...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bengali Cook

    Bengali Cook. Fast Food, Home Cook Experience | Skills Needed : Veg, Non Veg More info about this Bengali Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bong Kitchen will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Radhe Bhaji Pav

    Food And Accomodation Will Be Provided. Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese More info about this Chinese Cook Job: 1. How much...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now