Bouncer Only One

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Need Bouncer For Security Purposes.

More info about this Bauncer Only One Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dunimaa Security Services will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience, and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dunimaa Security Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dunimaa Security Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 77; bhagati nager Kartarpura jaipur

77, bhagati nager Kartarpura jaipur, Rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dunimaa Security Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Dunimaa Security Services

Related jobs

  • Merchandiser

    Summary The Merchandiser’s main job function is to assist with sales by custom designing displays to meet customers’ unique needs to attract sales. The performance of this primary duty must include the exercise of discretion and independent judgement...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Merchandiser

    • Coordinate with agencies and understand client requirements. • Liaison with various departments for timely completion of samples, orders, documentation, etc. • Adherence, timely completion of the documentation formalities, and maintaining the same ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Manager|Govt Business

    JOB DESCRIPTION Basic Information Position Title Business Manager Government Business Grade/Level Sr. Manager/AVP Business Liabilities Department Liabilities Sales Organizational Relationships Position Reporting to Regional Business Manager Governmen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now