Brand Promoter | Field Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Madhyapradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 23K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.
More info about this Brand Promoter - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. IVANGEL SALES & SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. IVANGEL SALES & SERVICES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. IVANGEL SALES & SERVICES PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +2C Alipore road, Kolkotta West Bengal, India NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. IVANGEL SALES & SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Front Office|Sales Executive
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Front Office/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Natural F...
-
Field Sales Executive
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. FASHION FACTORY will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact sa...
-
Showroom Sales
Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ankit Automobiles will provide a salary in the r...