Brand Promoter | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Palwal, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Ciggerette Sampling Karna Hai.Koi Sales Target Nahi Hai Lekin Genuine Sampling Karna Hai. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Promotion | License | Should Have : Bike

More info about this Brand Promoter - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Orange Juice Enterprises will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Orange Juice Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Orange Juice Enterprises expects the candidate to have the following skills: Bike, License, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Orange Juice Enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-15, Madhu Vihar, I.P. Extension, New Delhi, 121102.

8. What are the timings of this job?
Ans. Orange Juice Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Orange Juice Enterprises

Related jobs

  • Telesales Executive

    Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Selling Calling Subscriptions, Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Sales | Languages : English | Preferred Experience In : Real Estate More info about this Telesales Ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike | License More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Avant Career will provide a sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Rohtak, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales |amp| Marketing Executive

    Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads. Prefard To Loan Experience Candidate. More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now