Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Rohtak, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike | License

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Avant Career will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Avant Career expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Avant Career expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: telephonic.

8. What are the timings of this job?
Ans. Avant Career expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Avant Career

Related jobs

  • Sales |amp| Marketing Executive

    Responsible For Preparing Strategies And Implementing Them To Sell The Product/ Service, Managing Budget And Bringing Leads. Prefard To Loan Experience Candidate. More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much salary can I expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hotel Sales Manager

    Responsible For Managing Hotel Sales, Planning New Strategies And Opportunities, Sales Promotion, Training Staff To Acquire The Goal. Skills Needed : Computer More info about this Hotel Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Trainer

    Job Title: Sales Trainer - Luxury Car Dealership Location: Delhi NCR Job Type: Full-Time About Us: AMP Motors is a premier destination for luxury automotive enthusiasts in the Delhi National Capital Region (NCR) and Jaipur. We are committed to delive...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now