Hotel Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Hotel Sales, Planning New Strategies And Opportunities, Sales Promotion, Training Staff To Acquire The Goal. Skills Needed : Computer

More info about this Hotel Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. THE GOLDEN MURLI will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. THE GOLDEN MURLI expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. THE GOLDEN MURLI expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nit faridabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. THE GOLDEN MURLI expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Report this listing
Monthly Pay comparison
THE GOLDEN MURLI
Local employers via Glassdoor
14T
20T
25T
₹15T–20T
THE GOLDEN MURLI
More jobs at THE GOLDEN MURLI
See web results for THE GOLDEN MURLI
FeedbackLearn more


Company Name: THE GOLDEN MURLI

Related jobs

  • Sales Trainer

    Job Title: Sales Trainer - Luxury Car Dealership Location: Delhi NCR Job Type: Full-Time About Us: AMP Motors is a premier destination for luxury automotive enthusiasts in the Delhi National Capital Region (NCR) and Jaipur. We are committed to delive...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Partner|Senior Business Partner | Sales | Media|

    Business Partner/ Sr. Business Partner Sales with a Leading Media Company - Must be able to pivot from a prepared stance based on the conversation and possess the intelligence and presence of mind to address the business owner's objections and concer...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager|Sr| Manager|Sales Development| | FMCG |

    Manager (Sales Development) - FMCG/Beauty/Skincare/Cosmetics - Mumbai - (3+ years) Location: Mumbai Reporting: Head - Customer Development We are looking out for a marketing and analytics professional coming from FMCG, beauty, skincare or cosmetics s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now