Broadband Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Broadband Technicians Are Experts In The Installation, Application, And Repair Of Internet Or Telecommunication Systems And Typically Travel To Homes And Businesses

More info about this Broadband Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Suryas Speednet will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Suryas Speednet expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Suryas Speednet does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop Number 1 Kakade Residancy, Warje Malwadi-warje, Pune - 411058.

8. What are the timings of this job?
Ans. Suryas Speednet expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Suryas Speednet

Related jobs

  • Computer Hardware Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Computer Repair More info about this Computer Hardware Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shree La...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Ashta-Sangli, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Desktop Support Technician

    Essential Skills: Good understanding of IT infrastructure - Network & Systems (firewall, router, switches, VPN, Win & Linux server, AD & Exchange, backup etc.). Hands on experience in installation, operations, incident management, monitor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IBA Senior Technician

    Job Description Job Summary :  End to end back office service for Insurance Broking Accounts (IBA) Years Of Experience Needed  Min 3-5+ years of experience in insurance, accounting, or another financial services sector Responsibilities  Perform cr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now