Computer Hardware Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Ashta-Sangli, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Computer Repair

More info about this Computer Hardware Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Laptop Care will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Laptop Care expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Laptop Care expects the candidate to have the following skills: Computer repair.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: kesnand phata, near epic society, Wagholi, Pune, Maharashtra 412207.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Laptop Care expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shree Laptop Care

Related jobs

  • Desktop Support Technician

    Essential Skills: Good understanding of IT infrastructure - Network & Systems (firewall, router, switches, VPN, Win & Linux server, AD & Exchange, backup etc.). Hands on experience in installation, operations, incident management, monitor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IBA Senior Technician

    Job Description Job Summary :  End to end back office service for Insurance Broking Accounts (IBA) Years Of Experience Needed  Min 3-5+ years of experience in insurance, accounting, or another financial services sector Responsibilities  Perform cr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • It Technician|Network Technician

    Provide Essential It Support, Maintain Computer Systems, Handle It Operations, Desktop Computing, Server Management, Network Administration, Vendor Management, Project Implementation And Crm Management. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info ab...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now